Karta som med röd fyrkant ramar in Nacksta, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Nacksta, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län

23:26 Brand i byggnad, Nacksta Sundsvall

Polis och räddningstjänst larmades till ett fristående soprum i Nacksta. Enligt flera anmälare som ringde in skulle det röra sig om öppna lågor. Patrullen gjorde en brottsplatsundersökning samt skrev anmälan allmänfarlig vårdslöshet.

00:22 Drograttfylleri, grov olovlig körning. Domsjö Örnsköldsvik

En man i 50 års åldern är misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott efter ett trafikstopp. Mannen som saknar körkort fördes till polisstationen för provtagning. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

Uppdatering 07:50 av Maria Linné, kommunikatör:

En person har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, under natten.

01:24 Trafikolycka med vilt, Sundsvall
En personbil kolliderar med en älg på Njurundavägen i Kvissleby. Föraren förs till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt men föraren var vaken och talbar. Älgen avlivades på plats och flyttades från vägen. Polispatrull har varit på plats på sjukhuset och hört föraren.

02:18 Brand, Örnsköldsvik
Polisen beordras till en adress i Gullänget, Örnsköldsvik där det hörts en mindre explosion. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Någpn har tänt eld på bland annat en mindre gasflaska utomhus vilket troligen har orsakat ljudet. Ett antal personer har sedan setts lämna platsen. Polisen upprättar en anmälan gällande ofredande.

06:17 Rattfylleri, Sollefteå
I samband med en trafikkontroll i Remsle stoppar och kontrollerar polisen en personbil. Föraren blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för vidare provtagning. Förhör hålls och en anmälan om rattfylleri upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra