Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Sollefteå, Sundsvall, Haparandavägen, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00.31 Brand, Sollefteå
Larm inkom om en brand i ett boende i Sollefteå. Enligt initiala uppgifter ska det ha brunnit i en säng. En person misstänks för allmänfarlig vårdslöshet genom brand. Det finns inga uppgifter om personskador.

00:32 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar bilist. Föraren, en man, visar tecken för att vara drogpåverkad. Mannen medtas för provtagning. En anmälan om drograttfylleri samt ringa narkotikabrott för eget bruk upprättas.

01:10 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Sundsvall efter samtal om att en ruta har krossats. När patrullen anländer anträffas två personer. Efter förhör upprättas en anmälan om skadegörelse.

02:06 Brand, Sundsvall
Polis blir beordrad till Haparandavägen, Sundsvall, med anledning av brand. Ett flertal husvagnar och en hästtransport har skadats i samband med branden. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra