Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Sundsvall, Inre Hamnen, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning.

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:48 Sundsvall, brott mot knivlagen: Polisen får samtal från en bensinstation där en man som verkar påverkad kommit in. En polispatrull beordras till platsen. Bilen som mannen kommit i är avställd och har körförbud. Polisen hittar vassa föremål i bilen och en anmälan gällande brott mot knivlagen upprättas.

00:43 Inre hamnen, Sundsvall, skadegörelse: Polisen får samtal från en orolig lägenhetsinnehavare som hör smällar mot porten. En polispatrull beordras till platsen. Glasdörren till entrén är sönderslagen. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

04:28 Sundsvall, stöld: Polisen får samtal om att fyra personer misstänks ha stulit alkohol från restaurangvagnen på ett tåg. En polispatrull beordras till platsen. Polisen håller förhör och tre personer misstänks för att ha stulit alkohol. Alkoholen som som personerna innehar beslagtas och en anmälan gällande stöld upprättas.

Mest läst av andra