Karta som med röd fyrkant ramar in Inre Hamnen, Sundsvall, Birsta, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Inre Hamnen, Sundsvall, Birsta, Västernorrland län, Västernorrlands län

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:04 Stöld, Sundsvall
Polis kallades till Inre Hamnen i Sundsvall med anledning av stöld. En person hade blivit bestulen på två telefoner. En anmälan gällande stöld upprättas.

01:29 Bedrägeri, Sundsvall
En patrull beordrades till en krog i Sundsvall. Där hade två minderåriga personer envarsgripits på grund av misstänkt falsk legitimation. Båda överlämnades till vårdnadshavare och en anmälan gällande bedrägeri upprättas.

04:09 Stöld/inbrott, Sundsvall
En patrull beordrades till Birsta med anledning av ett inbrott i en butik. Det är oklart om något har stulits. Patrullen har dokumenterat på plats och en anmälan gällande stöld/inbrott upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra