Karta som med röd fyrkant ramar in Härnösand, Sollefteå, Sundsvall, Stenstan, Kovland, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Härnösand, Sollefteå, Sundsvall, Stenstan, Kovland, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med låg till normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:21 Misshandel, Härnösand: Polispatrull beordras till en restaurang där det varit bråk utanför och ett handgemäng har uppstått. En man har fått en sårskada. Polisen söker efter en misstänkt gärningsman utan att hitta någon. En anmälan gällande misshandel upprättas.

00:51 Misshandel, Sollefteå: Polispatrull beordras till ett hotell där en man blivit slagen i ansiktet av en okänd gärningsperson. Polisen påträffar ingen misstänkt på platsen. Den misshandlade mannen förs med ambulans till sjukvård och en anmälan gällande misshandel upprättas.

01:50 Skadegörelse, Sundsvall: Polisen får samtal om att en man slår sönder en ruta i en port i Stenstan och går in. En polispatrull beordras till platsen och håller förhör med ett vittne och en utpekad person. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

02:00 Misshandel, Sundsvall: En polispatrull beordras till busstationen med anledning av ett bråk mellan två personer som ska ha slagit varandra. Polis håller förhör med de inblandade och en anmälan samt en motanmälan gällande misshandel upprättas.

03:04 Försök till inbrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till en trädgårds- och lantbruksbutik med anledning av ett pågående inbrottslarm. Okänd gärningsperson/personer har försökt bryta sig in och sedan lämnat platsen. Polisen dokumenterar platsen. En anmälan gällande försök till stöld genom inbrott upprättas.

05:27 Trafikolycka, Sundsvall: Polis larmas till en singelolycka på riksväg 86 vid Kovland där en personbil ska ha kört in i en stenhälla. Föraren förs med ambulans till sjukvård.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra