Karta som med röd fyrkant ramar in Stenstan, Sundsvall, Härnösand, Kronholmen, Västernorrlands Län, Junsele, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser klockan 00-07.

Stenstan, Sundsvall, Härnösand, Kronholmen, Västernorrlands Län, Junsele, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:19 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen kontaktas angående en skadegörelse. Okänd gärningsperson har krossat en ruta på en butik i Stenstan, centrala Sundsvall. Polisen åker till platsen och utför en brottsplatsundersökning samt tar upp en anmälan om skadegörelse.

04:14 Inbrott, Härnösand
Polisen kontaktas gällande ett inbrottslarm på en fritidsgård i Härnösand. Polis åker till platsen. Ett fönster är trasigt och det råder viss oreda på platsen. En anmälan upprättas gällande stöld genom inbrott. Det finns i nuläget inga uppgifter om något är tillgripet.

05:45 Inbrott, Härnösand
Polisen kontaktas angående ett inbrott i företagslokaler i Kronholmen. Gärningspersonen/personerna har tagit sig in genom ett fönster. Det finns inga uppgifter om att något är tillgripet. Polisen har varit på plats. En anmälan upprättas gällande stöld genom inbrott.

Övrigt: En viltolycka har skett i Västernorrlands län under natten, i Junsele. Ingen person kom till skada.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra