Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Stenstan, Bredsand, Kvissleby, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Sundsvall, Stenstan, Bredsand, Kvissleby, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:25 Trafikbrott, Sundsvall: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Stenstan. Föraren, en man i 40-årsåldern, saknar behörighet att köra bil. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

00:06 Drograttfylleri, Sundsvall: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Bredsand. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Föraren saknar även behörighet att köra bil. En anmälan gällande olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott bruk upprättas.

04:37 Brand, Sundsvall: Polispatrull beordras till Kvissleby med anledning av brand i en bil. När polis och räddningstjänst kommer på plats ser man att bilen inte brinner, utan är svedd på huven. Ingen person rapporteras ha skadats och bilen står inte trafikfarligt till. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

Mest läst av andra