Karta som med röd fyrkant ramar in Ånge, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Härnösand, Idbyn, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Ånge, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Härnösand, Idbyn, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:53 Försvunnen person, Ånge

En större insats startades då polisen fick kännedom om att en 13 årig pojke hade varit försvunnen under några timmar i Ånge. Patruller från Sundsvall och hundförare och UAS- pilot skickades från Östersund. Pojken påträffades efter ca 1,5 timmes sökande vid god vigör och han skjutsades hem till sina föräldrar.

22:59 Trafikbrott, Örnsköldsvik

Tre ungdomar är misstänkta för vårdslöshet i trafik efter att de kappkört med sina mopeder, krockat med varandra och sedan kört på en person. En av ungdomarna är misstänkt för olovlig körning då han inte hade åldern inne för att köra moped. Ingen person hade blivit allvarligt skadad vid händelsen.

23:09 Rattfylleri, centrala Örnsköldsvik.

Efter ett trafikstopp är en man i 20 års åldern misstänkt för rattfylleri. Mannen som även misstänks för olovlig körning fördes till polisstationen för provtagning och förhör. Mannen frigavs efter detta.

23:39 Grov olovlig körning, centrala Härnösand.

Efter en trafikkontroll i centrala Härnösand är en man i 65 års åldern misstänkt för grov olovlig körning då mannen han framfört en bil utan giltigt körkort.

00:12 Trafikolycka,  grovt rattfylleri, Idbyn Örnsköldsvik

Polis. ambulans och räddningstjänst skickades till en singelolycka där bilen själv larmade om olyckan via E-call. Föraren en man i 35 års åldern blåste positivt på platsen och fördes till sjukhuset i ambulans. Provtagning är gjord på sjukhuset. mannen är misstänkt för grovt rattfylleri.

02:23 Narkotikabrott eget bruk, centrala Sundsvall

Efter kontroll misstänks en man i 30 års åldern för narkotikabrott eget bruk. Mannen fördes till sjukhuset för provtagning och förhör. Mannen frigavs efter detta.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra