Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Södermalm, Södra Berget, Njurunda, Själevad, Örnsköldsvik, Bollstabruk, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Sundsvall, Södermalm, Södra Berget, Njurunda, Själevad, Örnsköldsvik, Bollstabruk, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Här är ett urval av nattens händelser:

Bilträff Kramfors
Under kvällen har cirka 400 personer med cirka 100 bilar samlats i centrala Kramfors och spelat väldigt hög musik. Det har främst varit personer i åldern 14-25 år. Ett antal ordningsböter har utfärdats för trafikförseelser. Parkeringarna vid ICA och Coop har spärrats av av polis enligt polislagen på grund av den stora samlingen av människor. Stämningen har varit god och personerna på plats har lyssnat till polisens uppmaningar på ett bra sätt.

22:12 Stöld genom inbrott, Sundsvall, Södermalm
Anmälare ringer till polisen med anledning av inbrott i lägenhet. Polispatrull beordrades till platsen och har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott, samt genomfört en brottsplatsundersökning och förhör.

23:34 Bråk, Sundsvall, Södra berget
Samtal inkom till polisen om bråk mellan flera personer. Polispatrull på plats träffade på några personer i 20-årsåldern, varav en omhändertogs för fylleri och misstänktes för ringa narkotikabrott, eget bruk.

23:44 Ungdomsfest, Njurunda
Polispatruller har tillsammans med fältassistenter avbrutit en fest med ett större antal berusade ungdomar i en lokal i Njurunda genom att omhänderta alkohol och kontaktat vårdnadshavare.

23:48 Fylleri, Själevad
Polispatrull beordrades till platsen med anledning av en stökig person. Det resulterade i att en man i 30-årsåldern omhändertogs för fylleri.

00:31 Narkotika och kniv, Örnsköldsvik, Gullänget
En man i 50-årsåldern kontrollerades av polispatrull varpå de anträffade narkotika och en kniv. Mannen misstänks för ringa narkotikabrott, innehav och brott mot knivlagen. Narkotika och kniv togs i beslag.

02:28 Narkotikabrott, Sundsvall, centrum
I samband med att en kvinna i 25-årsåldern omhändertogs för fylleri anträffades narkotika på henne. Hon misstänktes därför för ringa narkotikabrott, innehav.

02:34 Brand, Bollstabruk
En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad efter en bilbrand. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

02:45 Misshandel, Kramfors (av kommunikatör Liv Fahlén)
Polis beordras till en ort i kommunen med anledning av en misshandel. Enligt initiala uppgifter har en person lämnat platsen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra