Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet

Sundsvall, Junsele, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en lugn natt. Här är ett urval av nattens händelser:

21:39 Narkotikabrott, Sundsvall, centrum
Två män i 20-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk, och medtas för kroppsbesiktning.

21:46 Trafikolycka, Junsele
Uppgifter inkom om att en 5-årig flicka blivit påkörd av en bil i Junsele, flickan var vaken med klagade på smärta. Det visade sig dock att flickan cyklat in i sidan på bilen. Efter kontroll av ambulanspersonal kunde flickan stanna kvar hemma. Ingen misstanke om brott.

23:36 Rattfylleri och olovlig körning, Kramfors
Polispatrull i Kramfors stoppar och kontrollerar ett fordon. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för olovlig körning och drograttfylleri. Mannen medtogs för kroppsbesiktning.

02:24 Brand, Veda, Härnösand
En bil som stått intill vägen har på okänt sätt börjat brinna. Polispatrull har varit på plats och skriver anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt i nuläget.

03:21 Trafikbrott, Härnösand
En polis som avslutat sitt arbetspass upptäckte på vägen hem en bil som vinglade kraftigt. Fordonet stoppades av polispatrull i tjänst. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade sig vara nykter men han hade haft fokus på sin telefon istället för vägen. Han rapporterades för detta genom en ordningsbot.

05:30 Narkotikabrott, Timrå
En man i 25-årsåldern medtas till polisstationen, då han visat tecken på att vara påverkad av narkotika. Han misstänks för narkotikabrott, eget bruk, och lades in för tillnyktring.

06:18 Trafikolycka, Kramfors
Samtal inkommer till SOS Alarm om en singelolycka på riksväg 90 i höjd med Dal. Enligt initiala uppgifter har föraren väjt för ett rådjur. Föraren tas om hand av ambulanspersonal. Frågor om skador hänvisas till sjukvården. Patrullen märker upp bilen och kommer att upprätta en anmälan gällande trafikolycka, utan misstanke om brott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra