Karta som med röd fyrkant ramar in Tallnäs, Timrå, Birsta, Solgårdsgatan, Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Tallnäs, Timrå, Birsta, Solgårdsgatan, Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län

Natten har inledningsvis varit lugn med ett fåtal inkomna händelser till polisens ledningscentral.

22:44 Misshandel - Sundsvall
Polispatrull skickas till Tallnäs, Timrå, då en anmälare observerat bråk mellan flera personer. På plats hör polispatrullen de involverade personerna. Det handlar om två personer som tidigare har haft en relation som bråkat med varandra. En anmälan gällande ringa mishandel upprättas.

23:44 Trafikbrott - Sundsvall
Polispatrull kontrollerar en peronbil i Birsta. Föraren av bilen får ordningsbot då fordonet framförts med annat ljus framåt än vitt eller gult. Böter 500 kr. Passageraren i bilen får böter då denne saknar bilbälte. Böter 1500 kr.

00:12 Efterlyst person - Örnsköldsvik
Polispatrull skickas till Solgårdsgatan i Örnsköldsvik med anledning av att en person tagit sig in i fastghetens förråd. Patrullen anträffar en man som vid kontroll visar sig vara efterlyst av frivården. Mannen omhändertogs för att senare kunna överlämnas till frivården.

03:59 Trafikolycka, rattfylleri - Sundsvall
Singelolycka med mc. Föraren, en man född -76, blåser positivt i polisens sållningsinstrumen och omhändertas för kroppsbesiktning. Föraren transporteras med ambulans till akutmottagningen på Sundsvalls sjukhus.

Mest läst av andra