Karta som med röd fyrkant ramar in Ljungaverk, Sundsvall, Bollstabruk, Kramfors, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Urval av händelser 22:00 - 05:00

Ljungaverk, Sundsvall, Bollstabruk, Kramfors, Västernorrland län, Västernorrlands län

21:48 Ljungaverk, Stöld mm

Polisen kontaktas av boende i Ljungaverk med anledning av att två personer utfört bland annat tillgreppsbrott under en tid. Flera personer har konfronterat de båda utpekade gärningsmännen, en kvinna i 25-års åldern och en man i 30-års åldern, varpå en hetsk stämning uppstår.

De patruller som kallades till platsen upprättar anmälan om stöld, skadegörelse och olaga hot. Mannen och kvinnan medtogs till förhör. 

00:13 Misshandel, Sundsvall

Polisen kontaktades angående ett bråk som inträffat vid en adress i en by utanför Sundsvall.

En man i 45-års åldern har slagit en kvinna i 40-års åldern så att skada uppstod. Även ambulans larmades till adressen. Gärningsmannen greps misstänkt för misshandel.

02:26 Inbrott, Bollstabruk, Kramfors

Polisen kontaktades då en person haft inbrott i sitt garage. Porten var uppbruten men vid anmälningsupptagningen som utfördes av en polispatrull var det oklart om någonting blivit tillgripet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra