Karta som med röd fyrkant ramar in Stenstan, Kramfors, Bredsand, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Stenstan, Kramfors, Bredsand, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:05 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Stenstan med anledning av skadegörelse. Ett fönster har slagits sönder. En brottsplatsundersökning utförs och anmälan gällande skadegörelse upprättas.

02:19 och 02:58 Skadegörelse, Kramfors
Polis beordras till två fall av skadegörelse på två olika adresser i centrala Kramfors med anledning av skadegörelse. Föremål har kastats på fönster så rutor gått sönder. Polis utför brottsplatsundersökningar och två anmälningar gällande skadegörelse upprättas.

04:20 Penningtvätt, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på E4 vid Bredsand. I bilen hittas en större summa kontanter och de tre personerna som färdas i bilen tas med för förhör. Samtliga släpps sedan. De misstänks dock för penningtvätt och anmälan upprättas. Pengarna tas i beslag.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan

Mest läst av andra