Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Inre Hamnen, Kramfors, Nyland, Ånge, Skogsbilväg, Tallåsen, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Sundsvall, Inre Hamnen, Kramfors, Nyland, Ånge, Skogsbilväg, Tallåsen, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:38 Ringa stöld, Sundsvall: Polisen får samtal från en mack i Inre Hamnen där en person uppges ha stulit. Polispatrull söker efter en misstänkt gärningsperson i området utan att påträffa någon. En anmälan gällande ringa stöld upprättas.

02:39 Rattfylleri, Kramfors: Polisen får samtal om att en person setts lasta saker ur en bil till en annan i Nyland. Bilen har sedan körts i diket. Polispatrull påträffar bilen. Föraren, som är uppe på benen och verkar oskadd, misstänks vara berusad och får följa med för provtagning. Han misstänks för grovt rattfylleri samt grov olovlig körning och en anmälan upprättas.

05:28 Viltolycka, Ånge: Lastbil kolliderar med älg på en skogsbilväg mot Tallåsen. Ingen person skadas vid olyckan.

Mest läst av andra