Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Navet, Mellansel, Sollefteå, Timrå, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Urval av händelser 22:00 - 05:00

Sundsvall, Navet, Mellansel, Sollefteå, Timrå, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:54 Misshandel, Sundsvall

Person ringde polisen då två personer bråkade på Navet. Patrull upprättade anmälan angående misshandel där gärningsmannen var en kvinna i 35-års åldern och målsäganden en man i 20-års åldern.

23:38 Trafikolycka Mellansel

Personbil kört av vägen och en man i 50-års åldern anträffades i bilen.

Transporterades med ambulans till sjukhus.

00:21 Bråk, Narkotikabrott, Sollefteå

Ordningsvakt kontaktade polisen då två grupperingar bråkade med varandra.

När patrullerna anlände hade ordningsvakterna lugnat ned situationen. En person omhändertogs enligt LOB och ytterligare en person, man i 30-års åldern, misstänktes för narkotikabrott genom innehav och eget bruk.

00:50 Rattfylleri, Timrå

Bilist körde in i en ytterdörr till en fastighet. När patrullen kom till platsen misstänktes föraren, man i 35-års åldern, för rattfylleri genom bruk av narkotika.

Uppdatering klockan 08:03 av Maria Linné, RLC-kommunikatör: 

Sedan midnatt har totalt elva personer omhändertagits för fylleri. 

00:50 Bedrägeri, Sundsvall
Polisen beordras till en restaurang i Sundsvall med anledning av att två minderåriga personer har visat upp falska legitimationer. Polisen håller förhör, tag legitimationerna och kontaktar personernas vårdnadshavare. Anmälan gällande urkundsförfalskning upprättas.

02:19 Våld mot tjänsteman, Sollefteå
Polisen beordras till centrala Sollefteå med anledning av ett bråk mellan ett större antal personer. När polisen kommer till platsen är det stökigt där. En person försöker först springa ifrån polisen och ska därefter ha blivit utåtagerande mot polisen. Totalt omhändertas fem personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Flera av dem provtas efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen upprättar två anmälningar gällande våld mot tjänsteman.

04:24 Rattfylleri, Timrå
Polisen larmas om en trafikolycka på E4 vid Sörberge. En personbil har kört av vägen. Det finns inga uppgifter om personskador. Föraren blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för provtagning efter misstanke om rattfylleri. Anmälan upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra