Karta som med röd fyrkant ramar in Indal, Sundsvall, Överhörnäs, Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Indal, Sundsvall, Överhörnäs, Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län

00:03 - Brand. Indal, Sundsvall

Polis kallas till adress i Indal med anledning av en brand. Initiala uppgifter gör gällande att det är en stuga eller ett hus som ska vara övertänt. Polis biträder räddningstjänst på platsen.

00:06 - Rattfylleri. Sollefteå

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen misstänks både föraren och en passagerare vara påverkad av narkotika. Båda medtas till provtagning. Polis skriver anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk på föraren och anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk på passageraren.

00:12 - Brand. Överhörnäs, Örnsköldsvik

Polis kallas till en adress då ett fordon ska brinna. På plats visar det sig att det är en mopedbil som brinner. Polis biträder räddningstjänst på platsen.

04:41 - Lugnt i länet

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Mest läst av andra