Karta som med röd fyrkant ramar in Lugnvik, Bredsand, Långskog, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Lugnvik, Bredsand, Långskog, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:39 Trafikbrott, Kramfors
Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i Lugnvik. Då föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort upprättas en anmälan gällande misstänkt grov olovlig körning.

00:48 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Bredsand. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 35-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och förhör. Föraren saknar även körkort. Han misstänks för grov olovlig körning samt drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Anmälan upprättas.

En viltolycka anmäldes till polisen vid klockan sex på morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan, som inträffade på länsväg 548 vid Långskog, Sundsvall kommun. Rådjuret som var inblandat i olyckan dog och eftersöksjägare kontaktas för att ta hand om kadavret.

Mest läst av andra