Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Kramfors, Örnsköldsvik, Timrå, Sundsvall, Kolvägen, Ljustadalen, Härnösand, Sollefteå, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En a-traktorförare och en bilist i Kramfors har bötfällts för onödigt störande körning. En bilist i Örnsköldsvik har bötfällts för detsamma.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:37 Stöld/inbrott, Timrå
Polis beordras till centrala Timrå med anledning av inbrott i ett källarförråd. Anmälaren ser två för honom okända personer i förrådet. De lämnar adressen med misstänkt stöldgods och anträffas av polispatrull till fots en bit därifrån. De misstänkta, en man i 40-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern, förhörs av patrullen. De misstänks för stöld genom inbrott. Godset, bland annat kläder, togs i beslag.

23:11 Trafikolycka, Sundsvall
Samtal inkommer till SOS Alarm om en trafikolycka på Kolvägen i Sundsvall. Enligt initiala uppgifter är en personbil och mopedbil inblandade, och det finns inga uppgifter om att någon skadats. Bilisten bötfälls för att inte ha iakttagit väjningsplikt.

23:18 Brand, Sundsvall
Samtal inkommer till SOS Alarm om brand i byggnad i Ljustadalen. Det visar sig vara rökutveckling från ett eluttag. Patrullen upprättar anmälan om brand utan misstanke om brott.

02:22 Misshandel, Härnösand
Polis beordras till en adress i Härnösand med anledning av en misshandel. En kvinna misstänks ha misshandlat en annan kvinna. Kvinnorna har en relation till varandra. Den misstänkta kvinnan, som är i 25-årsåldern, grips misstänkt för misshandel och olaga hot. Hon anhölls av åklagare efter förhör.

03:57 Rattfylleri, Sollefteå
En patrull kontrollerar en bilist i Sollefteå och fattar misstanke om att föraren är påverkad av narkotika. Föraren, en man i 20-årsåldern, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra