Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 22:00-07:00.

Kramfors, Moliden, Örnsköldsvik, Gideå, Nyland, Västernorrland län, Västernorrlands län

En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har också utfört kontroller av personer och fordon som inte lett till någon anmälan om brott. 

Här följer ett urval av nattens ärenden:

00:40 Drograttfylleri, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil strax utanför Kramfors. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Förutom drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk misstänks han också för olovlig körning då han saknade behörighet att köra. 

01:43 Skadegörelse, Härnösand
Polisen kontaktas angående en skadegörelse. Gärningspersoner har setts utföra skadegörelse på en bil i centrum. Gärningspersonerna har inte återfunnits. En anmälan om skadegörelse upprättas.

03:13 Brand, Örnsköldsvik
Polisen larmas om en rökutveckling i en byggnad i trakterna av Moliden, Örnsköldsvik. Det finns inga uppgifter om att några personer har skadats. Polisen har varit på plats för att biträda räddningstjänsten. 

Övrigt: Två viltolyckor har inträffat sedan klockan 22:00 i går. En i Gideå, Örnsköldsvik samt en i Nyland, Kramfors. Det finns inga uppgifter om personskador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra