Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Örnsköldsvik, Hörnett, Sundsvall, Birsta, Kramfors, Härnösand, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:42 Bedrägeri, Örnsköldsvik
Polis beordras till en butik i Hörnett där några personer försökt handla med falska sedlar. En anmälan gällande försök till bedrägeri upprättas.

23:09 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Birsta med anledning av en misshandel. Enligt initiala uppgifter är flera personer på platsen. När polis kommer till dit finns ingen där. Polisen får kontakt med inblandade och anmälan upprättas.

02:26 Trafikbrott, Kramfors
En patrull kontrollerar en A-traktor i Kramfors. Fordonet går fortare än 30 km/h och tas i beslag för en teknisk undersökning. Föraren, en kvinna under 18 år, misstänks för olovlig körning.

05:33 Brand, Härnösand
SOS Alarm får samtal om brand i byggnad i Härnösand. Enligt initiala uppgifter har det brunnit inne på en toalett i en lägenhet. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra