Karta som med röd fyrkant ramar in Norrstaden, Bollstabruk, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Norrstaden, Bollstabruk, Västernorrland län, Västernorrlands län

Polisen har utöver nedanstående ärenden utfört kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon misstanke om brott, bland annat har högljudda fester kontrollerats. 

Här följer ett urval av nattens ärenden:

00:03 Trafikbrott, Sollefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en bil i centrum. Föraren får en ordningsbot då han inte har haft belysning på under färd.

01:35 Trafikbrott, Sollefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en bil med brukandeförbud. Patrullen utför en flygande besiktning av bilen vilken visar på brister. Bilen måste ombesiktas.

02:36 Narkotikabrott, Härnösand
Polisen kontrollerar en personbil i Norrstaden. Misstanke uppstår om att en person i bilen är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och förhör. Förutom anmälan gällande narkotikabrott eget bruk och innehav upprättas också en anmälan gällande brott mot knivlagen.

02:36 Trafikbrott, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Bollstabruk. Ordningsbot utfärdas då bilen har tonade rutor där det inte är tillåtet. Patrullen utför också en flygande besiktning av fordonet vilket resulterar i att fordonsägaren måste ombesikta bilen.

Mest läst av andra