Karta som med röd fyrkant ramar in Härnösand, Kittjärn, Kramfors, Svanö, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Härnösand, Kittjärn, Kramfors, Svanö, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har, utöver nedanstående, även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:27 Drograttfylleri, Härnösand: Vid stopp och kontroll av en personbil på E4, Kittjärn misstänks föraren, en man i 20-årsåldern, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning.

På mannen anträffas misstänkt narkotika som tas i beslag. Förhör hålls och en anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott (innehav och bruk) upprättas.

Mannens körkort och bilnycklarna omhändertas.

02:33 Brand, Kramfors: Polispatrull beordras till en brand i ett lägenhetshus på Svanö. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats. Räddningstjänsten släcker branden. Det är oklart hur branden uppstått. En anmälan gällande mordbrand upprättas och platsen spärras av för teknisk undersökning.

Mest läst av andra