Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Södermalm, Timrå Industriområde, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:14 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Södermalm med anledning av bråk på en adress. En person kom till adressen med ett vapen, varpå bråk startade. Personen blev misshandlad och tre personer lämnade platsen med vapnet i sin ägo. De fyra personerna grips, tre män och en kvinna, samtliga misstänkta för grovt vapenbrott. De anhålls senare av åklagare. Tre av dem misstänks även för misshandel.

02:43 Stöld/inbrott, Timrå
Polis beordras till Timrå industriområde med anledning av att en traktor har körts in i ett staket som omgärdar ett företags byggnader. Det är oklart om något stulits och ingen misstänkt anträffas på plats. Inledningvis upprättas anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel (traktorn) samt stöld genom inbrott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Bråk Större bråk, Norrby.

Borås, Västra Götalands län

Polispatruller skickas till Norrby, efter samtal om bråk med flera inblandade. Enligt uppgift ska nå...