Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län

23:56 Försvunnen person, Örnsköldsvik

Samtal från anhöriga inkom till polisen gällande att en kvinna i 80 års åldern hade försvunnit från hemmet. Kvinnan hade satt sig i en bil och patruller påbörjade letandet i Örnsköldviks området. Efter en kort stund inkom en samtal där bilen hade setts och patrullen kunde lokalisera kvinnan. Patrullen kunde överlämna kvinnan till akuten i Örnsköldsvik som i sin tur kunde överlämna kvinnan till anhöriga, kvinnan var vid god vigör. Polisen vill skicka ett stort tack till den privatperson och akuten i Örnsköldsvik som hjälpte polisen och anhöriga i ärendet.

23:59 Lägenhetsbråk, Södermalm Sundsvall

Patruller skickades till ett lägenhetsbråk på Södermalm, då patrullen kom till platsen kunde de lugna ner situationen. Ingen person i lägenheten ville göra anmälan, och bråket hade varit mest verbalt. En man i 30 års åldern fick följa med patrullen för tillnyktring enligt LOB.

01:33 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Kramfors

Patruller skickades till en adress utanför Kramfors då det inkom samtal gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel. Patrullerna påbörjade sökning av fordonet i kringområden samt åkte till adressen för anmälansupptagning och vittnesförhör. Efter ca  två timmar kunde bilen påtraffas i Lunde. Patrullen har gjort en tilläggsanmälan samt spårsäkrning i bilen. Bilen är återlämnad till ägaren.

Mest läst av andra