Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Norrmalm, Järnvägsgatan, Sundsvalls Kommun, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Sex personer har under natten omhändertagits för fylleri.

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23:14 Rattfylleri, Sundsvall
I samband med att en patrull stoppar och kontrollerar en personbil på Norrmalm i Sundsvall så uppstår misstanke om att föraren är påverkad av narkotika. Föraren medtas för provtagning och en anmälan har upprättats.

23:32 Trafikkontroll, Sollefteå
Hastighets- och nykterhetskontroll på Järnvägsgatan. Hastighet kontrollerad på ett 40-tal fordon och nykterhet kontrollerad på 15 förare. Samtliga utan anmärkning.

23:54 Narkotikabrott, Sundsvall
En ordningsvakt kontaktar polisen sedan den gripit en person som misstänks vara påverkad av narkotika. Efter förhör och provtagning så har en anmälan om misstänkt narkotikabrott genom eget bruk upprättats.

02:43 Narkotikabrott, Sundsvall
Polis kallas till en adress på en ort i Sundsvalls kommun efter samtal om en misstänkt narkotikapåverkad man. Mannen omhändertas enligt LOB, dessutom upprättas en anmälan om narkotikabrott genom eget bruk samt genom innehav.

03:07 Narkotikabrott, Sundsvall
En ordningsvakt på en krog i Sundsvall kontaktar polisen med anledning av en misstänkt narkotikapåverkad man. Efter provtagning så har anmälan om misstänkt ringa narkotikabrott genom eget bruk samt narkotikabrott genom innehav upprättats.

05:15 Rattfylleri, Sundsvall
I samband med kontroll av en stillastående personbil uppstår misstanke om rattfylleri då föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Föraren medtas för provtagning enligt rutinerna för eftersupning. En anmälan om misstänkt rattfylleri har upprättats.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Mest läst av andra

Övrigt Explosion Björbo

Gagnef, Dalarnas län

Klockan 16:13 inkom larm om en större explosion i Björbo i Gagnef. En person är avliden men inte ide...