Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Sundsvall, Granloholm, Sollefteå, Ramsele, Långsele, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Örnsköldsvik, Sundsvall, Granloholm, Sollefteå, Ramsele, Långsele, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Örnsköldsvik har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:32 Olaga hot, Sundsvall
Polis beordras till Granloholm. Anmälaren, en kvinnlig bilist, uppger att hon blivit prejad av en annan bilist. När kon konfronterar bilisten, en man, ska hon ha blivit hotad. Anmälan gällande olaga hot upprättas.

00:54 Olaga hot, Sollefteå
Polis beordras till en adress mellan Ramsele och Långsele där två traktorförare hotats. Förarna ska ha arbetat på en åker då en man hotade dem med ett pistolliknande föremål. Mannen, som är i 55-årsåldern, greps misstänkt för grovt olaga hot. Mannen anhölls av åklagare efter förhör.

04:25 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till Alnö med anledning av en skadegörelse. Enligt initiala uppgifter är rutan på en busshållplats trasig och en bil ska ha setts lämna platsen. Patrullen tar upp en anmälan.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Mest läst av andra