Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Ullånger, Västernorrland län, Västernorrlands län

Sedan midnatt har en person medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. Polisen har även utfört flertalet kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott. 

Här följer ett urval av nattens ärenden:

Bilträff, Ullånger
Från lördag eftermiddag och under natten till söndagen har polisen varit på plats i Ullånger med anledning av en bilträff. Enligt uppskattning hade mellan 100-250 bilar samlats på orten under natten.

Under natten spärrades en parkering av med stöld av polislagen 24§ för att förebygga bråk och ordningsstöringar.
Enligt polis på plats har det varit stökigt och med en hög berusningsnivå hos deltagarna. Två minderåriga personer har omhändertagits för fylleri och överlämnats till vårdnadshavare. En person omhändertogs enligt LOB och togs med till arresten. Två anmälningar gällande misshandel har upprättats.

01:35 Misshandel, Härnösand
Polisen beordras till centrum med anledning av ett bråk. Polisen åker dit och uppgifter framkommer om att en person, en man, ska ha blivit misshandlad av en okänd gärningsperson. Anmälan gällande misshandel upprättas. 

01:48 Misshandel, Örnsköldsvik
Polisen beordras till en adress i centrum med anledning av ett bråk mellan flera personer utomhus. Polisen påträffar några av de inblandade och håller förhör. Anmälan gällande bland annat misshandel upprättas. 

Mest läst av andra

Övrigt Hög smäll i Linköping

Linköping, Östergötlands län

15:18 Flera oroliga personer ringde in från i stort sett hela Linköping. De hade hört och känt en st...

Brand Brand i villa.

Köping, Västmanlands län

Flera polispatruller beordras till en villabrand i Hucksta norr om Köping. När polisen kommer till p...