Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Sundsbruk, Stenstan, Härnösand, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Sundsvall, Sundsbruk, Stenstan, Härnösand, Västernorrland län, Västernorrlands län

Elva personer har, utöver nedanstående, mellan klockan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri. En av dessa misstänks för våldsamt motstånd. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:44 Hemfridsbrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till en adress i Sundsbruk där två personer olovligen tagit sig in och kvarstannat utan tillåtelse. Personerna avvisas och en anmälan upprättas.

00:44 Skadegörelse, Sundsvall: Polispatrull beordras till Stenstan där en person uppges ha sparkat sönder ett skyltfönster. I området påträffas en man som omhändertas enligt LOB. En anmälan gällande skadegörelse kommer att upprättas.

00:48 Försök till misshandel, Härnösand: Polisen får samtal om att en bilförare försökt preja en annan bil i hög hastighet. Ingen person har kommit till skada i samband med händelsen. Polispatruller påträffar och stoppar båda bilarna i centrala Härnösand. En anmälan gällande försök till grov misshandel upprättas. 

Mest läst av andra