Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Bollstabruk, Inre Hamnen, Sundsvall, Husum, Örnsköldsvik, Mosjön, Västernorrland län, Västernorrlands län

Fem personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser: 

23:33 Stöld/Inbrott, Kramfors
Samtal inkommer om inbrott i ett fritidshus väster om Bollstabruk. Polis beordras dit. Ingen misstänkt anträffas. Platsen dokumenteras, spår säkras och en anmälan gällande stöld genom inbrott ska upprättas då det försvunnit föremål från fritidshuset.

02:35 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en bilförare i Inre Hamnen, Sundsvall. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. En anmälan ska upprättas, bilnycklar och körkort omhändertas.

02:41 Stöld och försök av stöld, Härnösand
Polis beordras till Viksjötrakten med anledning av samtal om stöld på en vindkraftspark. En man i 25-årsåldern anträffas och grips, misstänkt för stöld och försök av stöld av drivmedel.

02:44 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en förare i Husum, Örnsköldsvik. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. En anmälan ska upprättas.

En viltolycka på E4 vid Mosjön, Örnsköldsvik kommun, har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Under natten har samtal inkommit om en misshandel i Sundsvall. En man misstänks ha misshandlat en kvinna, de har en relation. Mannen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). En anmälan ska upprättas.

Uppdatering kl 11:08

04:30 Brand, Härnösand
Polis kallas till en garagebrand i Saltvik. Efter förhör upprättas en anmälan gällande brand utan misstanke om brott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra