Karta som med röd fyrkant ramar in Västra Vägen, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser i länet.

Västra Vägen, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län

Kl 21:34 - Drograttfylleri / olovlig körning, Västra vägen, Sundsvall

Polispatrull stannar och kontrollerar en personbil på Västra vägen i Sundsvall, i samband med kontrollen misstänks föraren för drograttfylleri då han uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan, mannen som är i 40 års ålder misstänks även för olovlig körning då han saknar körkort.

Kl 01:37 - trafikolycka, Ljustavägen, Sundsvall

Polis larmas till en trafikolycka på Ljustavägen, en bil har kört in i en busshållplats. Inga personskador. Då bilen är belagd med körförbud så utfärdar patrullen en ordningsbot. Patrull skriver även en anmälan på trafikolyckan, dock finns ej någon misstanke om brott rörande själva olyckan.

Kl 02:11 - Brand i villa, Junivägen 43, Essvik

Polis och räddningstjänst larmas till adressen i Essvik då det brinner i en villa, de boende i villan är i säkerhet hos en granne. Villan är helt övertänd och räddningstjänst kommer jobba med branden under flera timmar. Räddningstjänst fokuserar på att skydda närliggande fastigheter.

Inga personskador, patrull har hållit förhör och kommer skriva en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

Kl 02:25 - Drograttfylleri, E4 Antjärn, Härnösand

Patrull stoppar en personbil på E4:an i höjd med Antjärn, föraren misstänks för drograttfylleri då hon uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Föraren som är en kvinna är ca 45 år medtas för kroppsbesiktning och förhör.

Uppdatering av Peder Jonsson

05:39 Rattfylleri Sundsvall

Förare som blåser positivt i polisens sållningsinstrument på E4 vid Bredsand. Föraren får följa med för provtagning och förhör, han är misstänkt för rattfylleri.

Lugn morgon i länet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra