Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Stenstaden, Örnsköldsvik, Härnösand, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sundsvall, Stenstaden, Örnsköldsvik, Härnösand, Västernorrland län, Västernorrlands län

00:35 Misshandel Sundsvall. Man som ska ha misshandlat annan man i Stenstaden. Ingen uppgift om att någon ska ha behövt uppsöka sjukhus. Den misstänkte har lämnat platsen. Patrullen har upprättat en anmälan om misshandel.

00:41 Olaga hot Örnsköldsvik. Man som ska ha hotat en entrévärd på en restaurang. Mannen omhändertagen av vakterna. Polis har varit på plats. Anmälan olaga hot.

00:50 Misshandel Sundsvall. Man som ska ha blivit misshandlad utanför Sundsvall. Mannen förd  med ambulans till sjukhus. Ingen gärningsman kvar på platsen. Polis har varit på plats och hållit förhör, anmälan  misshandel.

03:13 Misshandel Härnösand. Flera män inblandade i bråk i centrala Härnösand. Polis och ambulans till platsen. Ingen som vill medverka. Polis har identifierat personer på platsen och upprättat anmälan om grov misshandel. Ingen uppgift om att någon frihetsberövats. Oklart ifall någon förts till sjukhus.

Mest läst av andra