Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Stenstan, Örnsköldsvik, Sidensjö, Härnösand, Flöjtgatan, Nacksta, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sundsvall, Stenstan, Örnsköldsvik, Sidensjö, Härnösand, Flöjtgatan, Nacksta, Västernorrland län, Västernorrlands län

00:23 Narkotikabrott, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan efter samtal om en påverkad man. Mannen, som är i 30-årsåldern, omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för narkotikabrott, innehav och eget bruk.

01:01 Viltolycka, Örnsköldsvik
En bilist har kolliderat med en älg på Filbäcksvägen, Sidensjö. Inga personskador. Oklart om älgen skadades, då djuret sprang från platsen. En eftersöksjägare kontaktad.

03:50 Trafikolycka, Härnösand
Larm inkommer om en personbil och moped som kolliderat på Flöjtgatan, Gångsviksdalen. Mopedföraren förs med ambulans till sjukhus. För uppgifter om skador, kontakta sjukvården. Bilföraren misstänks för brott mot högerregeln.

04:34 Trafikbrott, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Nacksta. Föraren är en pojke i 15-årsåldern. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om olovlig körning, samt tillåtande av olovlig körning. Pojken överlämnas till vårdnadshavare.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra