Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län

00:01 Våld/hot mot tjänsteman. En person omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer utanför polisstationen. Personen misstänkt för våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman. Då personen bar på pepparspray är denne även misstänkt för brott mot vapenlagen. Personen kommer att förhöras när denne nyktrat till.

02:35 Rattfylleri Sundsvall. I samband med stopp och kontroll av ett fordon i centrala Sundsvall avviker fordonet från platsen. Ett förföljande vidtar som går E4 söderut. Fordonet stoppas i höjd med Ångersjön en timma senare. I samband med stoppet uppstår plåtskador på fordonen. Föraren, en man i 20-årsåldern, är i nuläget misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

En efternatt utan akuta händelser i länet.

Mest läst av andra