Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Kramfors, Björknäs, Sundsvall, Kustvägen, Grönviken, Trestenshällan, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Örnsköldsvik, Kramfors, Björknäs, Sundsvall, Kustvägen, Grönviken, Trestenshällan, Västernorrland län, Västernorrlands län

02:13 Rattfylleri, Örnsköldsvik
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Örnsköldsvik. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri, olovlig körning och ringa narkotikabrott, eget bruk.

02:48 Brand, Kramfors
Larm inkommer om brand i byggnad i Björknäs. Enligt initiala uppgifter brinner det i det gamla psykiatrisjukhuset. En patrull upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

05:40 Trafikkontroll, Sundsvall
Polisen har under cirka 30 minuter haft en nykterhetskontroll på Kustvägen. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning.

06:53 Viltolycka, Sundsvall
En bilist har krockat med ett rådjur på väg 665 mellan Grönviken och Trestenshällan. Inga personskador och oklart om djuret skadades, då det sprang till skogs. Eftersöksjägare kontaktad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra