Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Navet, Stenstan, Siljeåsen, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sundsvall, Navet, Stenstan, Siljeåsen, Västernorrland län, Västernorrlands län

23:53 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Navet där två ungdomar, killar under 18 år, ska ha blivit misshandlade av flera personer. Patrull skjutsar killarna till sjukhus för kontroll. Patrullen håller förhör och dokumenterar. En anmälan om misshandel upprättas och vårdnadshavare kontaktade.

00:27 Ofredande, Sundsvall
Polis kallas till Stenstan där en person ska ha blivit ofredad. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

01:39 Narkotikabrott, Sundsvall
Polis kontrollerar en person på ett uteställe i Sundsvall. Mannen, som är i 20-årsåldern, medtas för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott och omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

02:23 Motorfordon anträffat stulet, Sundsvall
Polisen får samtal om en misstänkt stulen bil som kört in i en el-stolpe i höjd med Siljeåsen. Ingen person finns i närheten av bilen. Kommunjouren kontaktad för att ta hand om stolpen, då den måste kapas för att få loss bilen. Patrullen gör en brottsplatsundersökning och upprättar anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel och trafikolycka smitning.

En efternatt utan akuta händelser att rapportera om.

Mest läst av andra