Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser:

Västernorrland län, Västernorrlands län

Samtal från media besvaras i mån av tid av RLC-befäl under natten.

23:00
Inget att rapportera.

00:47 Sundsvall, Rattfylleri
Efter ett kort odramatiskt förföljande stoppade polispatrull i Sundsvall en personbil med en påverkad förare. Föraren misstänks nu för grovt rattfylleri och ej stannat på polismans tecken. Föraren är en man född i slutet på 80-talet.

01:42 Ofredande, Sundsvall (av kommunikatör Liv Fahlén)
Polis beordras till en krog i Sundsvall där en kvinna blivit ofredad av en man. Mannen, som är i 60-årsåldern, omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för ofredande.

02:11 Våld/hot tjänsteman, Sundsvall
En patrull omhändertar en man i 25-årsåldern med stöd av LOB. Patrullen upprättar även en anmälan, då mannen bitit en ordningsvakt i handen.

02:22 Narkotikabrott, Sundsvall
Ordningsvakter påträffar en man i 25-årsåldern med narkotika på en krog. Mannen omhändertas med stöd av LOB. Han misstänks för narkotikabrott eget bruk och innehav.

05:50 Stöld/inbrott, Sundsvall
Polis beordras till Västermalms skola som haft inbrott på ett kontor. Inbrottet har skett via en dörr, oklart om något är stulet. Patrullen upprättar anmälan om stöld genom inbrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra