Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Bredsand, Bosvedjan, Sollefteå, Vallaskolan, Skönsberg, Härnösand, Kronholmen, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sundsvall, Bredsand, Bosvedjan, Sollefteå, Vallaskolan, Skönsberg, Härnösand, Kronholmen, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:28 Knivlagen, Sundsvall
En patrull kontrollerar en man i Bredsand. Mannen bär kniv och patrullen upprättar en anmälan om brott mot knivlagen. Kniven tagen i beslag.

22:40 Trafikbrott, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en moped i Bosvedjan. Patrullen utfärdar en ordningsbot, då registreringsskylten inte var synlig.

01:44 Inbrott/stöld, Sollefteå
Polis beordras till Vallaskolan där en ruta blivit sönderslagen. I nuläget oklart vad som är tillgripet. Patrullen dokumenterar på platsen och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

03:37 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Skönsberg. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

05:39 Inbrott/stöld, Härnösand
Polis beordras till en restaurang på Kronholmen där en ruta på en dörr blivit sönderslagen. Ingen person finns kvar på platsen och det är oklart vad som kan vara tillgripet. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra