Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Skönsberg, Kramfors, Örnsköldsvik, Klingre, Johannedal, Bredbyn, Ånge, Njurunda, Gottne, Björnsjö, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sundsvall, Skönsberg, Kramfors, Örnsköldsvik, Klingre, Johannedal, Bredbyn, Ånge, Njurunda, Gottne, Björnsjö, Västernorrland län, Västernorrlands län

23:34 Fylleri, Sundsvall
Polisen får samtal om en berusad man som sover inne på en bensinstation i Skönsberg. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer, och överlämnad till vården.

23:58 Fylleri, Kramfors
En patrull kontrollerar en man i Kramfors. Mannen omhändertas med stöd av LOB.

00:10 Narkotikabrott, Sundsvall
En patrull kontrollerar en man i centrala Sundsvall. Mannen medtas för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

00:42 Viltolycka, Örnsköldsvik
En bilist har krockat med en älg på länsväg 1069 i höjd med Klingre. Inga uppgifter om personskador och oklart om älgen skadades, då den lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktad för att leta rätt på djuret.

00:43 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Johannedal där en man uppges ha blivit misshandlad. Mannen förs med ambulans till sjukhus med skador på en arm. Mannen vill inte medverka. Patrullen upprättar en anmälan.

05:02 Viltolycka, Örnsköldsvik
Ett tåg har krockat med en älg i höjd med Bredbyn. Älgen lämnade platsen och eftersöksjägare kontaktad.

07:26 Viltolycka, Ånge
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 315 i Östvall. Inga personskador, men rådjuret dog i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad.

07:43 Viltolycka, Sundsvall
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 560 i Njurunda. Rådjuret dog i olyckan och eftersöksjägare kontaktad.

05:02 Viltolycka, Örnsköldsvik
Ett tåg har krockat med en älg i höjd mellan Gottne och Björnsjö. Markägaren kontaktas.

Mest läst av andra