Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Johannedal, Timrå, Vivsta, Stenstan, Sollefteå, Lappmon, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sundsvall, Johannedal, Timrå, Vivsta, Stenstan, Sollefteå, Lappmon, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:33 Narkotikabrott, Sundsvall
Polis beordras till en lägenhet i Johannedal efter samtal om bråk i en lägenhet. När patrull kommer till platsen visar det sig att bråket är verbalt. Personerna, en man och en kvinna, visar tecken på att vara påverkade av narkotika och medtas för provtagning. Kvinnan misstänks för ringa narkotikabrott för eget bruk och mannen för ringa narkotikabrott för eget bruk, samt innehav.

00:15 Rattfylleri, Timrå
En patrull försöker stoppa en bil i Vivsta. Föraren stannar inte och det blir ett kort förföljande innan patrullen får stopp på bilen genom att trycka den åt sidan. Föraren, en man, och passageraren, en kvinna, medtas för provtagning. Mannen misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott, grov vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Kvinnan misstänks för ringa narkotikabrott. Bilen tagen i beslag med stöd av Trafikbrottslagen 7 § för att förebygga fortsatt brottslighet.

03:10 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Stenstan. Föraren, en kvinna, medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott. Bilen tagen i beslag med stöd av Trafikbrottslagen 7 § för att förebygga fortsatt brottslighet.

06:20 Viltolycka, Sollefteå
En bilist har krockat med ett rådjur i Lappmon. Inga personskador, men rådjuret dog i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad för att ta rätt på djuret.

Mest läst av andra