Karta som med röd fyrkant ramar in Timrå, Sundsvall, Stenstaden, Kubikenborg, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En natt med få händelser i länet.

Timrå, Sundsvall, Stenstaden, Kubikenborg, Västernorrland län, Västernorrlands län

04:04 Rattfylleri Timrå. Patrullen stoppar och kontrollerar en bil utanför Timrå. Förare och passagerare uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, båda tas med för provtagning och förhör. Föraren är i nuläget misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk, passageraren är misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Bilen omhändertagen med stöd av Lag (1951:649) om straff för vissa trafikbrott (TBL 7§).

04:19 Stöld Sundsvall. Samtal om att en fabriksny bil stulits från ett inhägnat område i Stenstaden. Polis beordras till platsen. Patrullen har genomfört en brottsplatsundersökning, en anmälan om stöld av motorfordon upprättas. Strax efter klockan 5 på morgonen ringer en bärgare till polisen om en bil som står vid Kubikenborg. Polis beordras till platsen. Det visar sig att det är den bil som stulits från Stenstaden vid 4-tiden som påträffats. Det finns inga uppgifter om någon åverkan på bilen.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Mest läst av andra