Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Härnösand, Sundsvall, Hulivägen, Granloholm, Ånge, Ljungaverk, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Örnsköldsvik, Härnösand, Sundsvall, Hulivägen, Granloholm, Ånge, Ljungaverk, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:48 Fylleri, Örnsköldsvik
En patrull kontrollerar en man vid sjukhuset. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

01:22 Narkotikabrott, Örnsköldsvik
En patrull kontrollerar en man i Örnsköldsvik. Mannen visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott, innehav och eget bruk.

03:32 Rattfylleri, Härnösand
En patrull stoppar och kontrollerar en bil strax söder om Härnösand. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott, eget bruk. Bilen tas i beslag med stöd av Trafikbrottslagen 7§. Det innebär att ett fordon som använts vid brott får förklaras förverkat om det behövs för att förebygga fortsatt sådan brottslighet.

06:53 Viltolycka, Sundsvall
En bilist har krockat med ett rådjur på Hulivägen, Granloholm. Inga personskador och oklart om djuret skadades, då det sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret.

07:40 Viltolycka, Ånge
En bilist har krockat med ett rådjur på E14 i Ljungaverk. Inga personskador, men rådjuret dog i samband med olyckan. Eftersöksjägare kontaktad för att ta hand om djuret.

Mest läst av andra