Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Sundsvall, Stenstan, Skönsmon, Sollefteå, Skönsberg, Själevad, Kramfors, Ullånger, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Örnsköldsvik, Sundsvall, Stenstan, Skönsmon, Sollefteå, Skönsberg, Själevad, Kramfors, Ullånger, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:48 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till en lägenhet i Örnsköldsvik där en man har slagit en kvinna. Mannen grips misstänkt för misshandel och kvinnan förs med ambulans för vård. Mannen och kvinnan har en relation. 

23:10 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en krog i Stenstan efter samtal om bråk med flera personer inblandade. Patrullen upprättar anmälan, samt motanmälan gällande misshandel där två män är både misstänkta och målsägande.

23:46 Fylleri, Sundsvall
Polisen får samtal om en berusad person utomhus i Skönsmon. Mannen omhändertagen med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

23:56 Misshandel, Sollefteå
Polis beordras till en adress i kommunen efter samtal om en man som slagit en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Mannen läggs in för tillnyktring. Han misstänks för misshandel.

01:07 Viltolycka, Sundsvall
En bilist har krockat med ett rådjur på E4:an i höjd med Skönsberg. Oklart om djuret skadades, då det lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktad för att söka efter rådjuret.

02:15 Fylleri, Örnsköldsvik
Polisen får samtal om en berusad man som tagit sig in i anmälarens lägenhet. Anmälaren har fått ut mannen från lägenheten och han bankar då på dörren. Mannen omhändertas med stöd av LOB.

03:04 Narkotikabrott, Örnsköldsvik
En patrull försöker stoppa en bil i Själevad. Bilen stannar inte och det blir ett förföljande på E4:an, innan bilen ett par minuter senare påträffas tom. Fyra personer hittas i närområdet. Samtliga medtas för provtagning misstänkta för ringa narkotikabrott. Tre av dessa är under 18 år och vårdnadshavare har kontaktats.

06:07 Trafikolycka, Kramfors
Två bilar har kolliderat i Ullånger. Inga personskador. En bil måste bärgas från platsen.

Mest läst av andra