Karta som med röd fyrkant ramar in Birsta, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Birsta, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:08 Drograttfylleri och rattfylleri mm, Birsta Sundsvall

Efter rutinstopp är en man i 30 års åldern misstänkt för drograttfylleri, rattfylleri och narkotikabrott eget bruk och innhav. Mannen fördes till sundsvalls sjukhus för provtagning. Mannen frigavs efter förhör. Patrullen skrrev anmälan och tog den misstänkta nakotikan i beslag.

22:54 Bråk, Matfors

Polisen fick flertalet samtal gällande stökiga personer på en restaurnag i Matfors. Patruller skickades till platsen, när de kom fram vart tre personer våldsamma mot patrullerna, De tre blev omhändertagna enl LOB, alla tre är misstänkta för narkotikabrott eget bruk och en av de inblandade är misstänkt för våld mot tjänsteman. Utredningsarbete pågår.

23:03 Misshandel, Bjästa

Polisen fick in flertalet samtal gällande pågående misshandel i centrala Bjästa. Det var ca 4 personer som slogs med varandra och någon form av tillhygge användes. Patruller skickades till platsen som hittade de 4 männen som slogs med varandra. Patrullen skrev anmälan, motanmälan och höll förhör. De inblandande personerna var i 35 till 50 års åldern. Ingen av de inblandande personerna var i behov av vård.

00:56 Rattfylleri E4:an Bjästa

POlis. ambulans och räddningstjänst kallades till en singelolycka på E4:an i Bjästa. Föraren blåste postitivt i sållningsinstrumentet och föraren fick följa med patrullen för provtagning. Föraren som är en man i 20-25 års åldern är misstänkt för rattfylleri, han frigavs efter provtagning och förhör.

03:47 Drograttfylleri centrala Sundsvall.

Efter ett rutin stopp i centrala Sundsvall är en man i 25 års åldern misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Mannen fördes till sjukhuset i Sundsvall för provtagning. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

Mest läst av andra