Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Ullånger, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sundsvall, Ullånger, Västernorrland län, Västernorrlands län

23:58 Stöld/inbrott Quality hotell Sundsvall

Väktare ringde in till polisen då de såg två män som försökte bryta sig in i ett garage i anslutning till hotellet. Patrullerna som skickades till platsen påträffade två män ca 20 och 30 år. 30 åringen misstänks för narkotikabrott eget bruk och innehav. 20 åringen var avviken från LVU hem. Efter förhör och provtagning släpptes den ena mannen och den andra är skjutsad  till LVU hemmet. Ingen åverkan på garaget så patrullen skriver ingen anmälan gällande stöld/inbrott.

01:02 Anträffad stulen bil, Ullånger

Patrull uppmärksammade en bil som var anträffat stulet. Patrullen skrev tilläggsanmälan och bilen bärgades till uppsamlingsplats.

01:46 Tillgrepp av forskaffningsmedel, Ullånger

Patrull i Ullånger uppmärksammade en bil som var stulen. Efter fordonstopp greps en man i 25 -30 års åldern misstänkt för tillgrepp av forskaffningsmedel. Mannen frigavs efter förhör, men mannen är fortfarande misstänkt för brottet. Bilen vart stulen på annan ort för några dagar sedan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra