Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Härnösands Kommun, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natten i Västernorrland

Västernorrland, Härnösands Kommun, Västernorrland län, Västernorrlands län

04:17 Brand i Byggnad
Härnösands kommun

Vid 04:17 inkommer larm om brand i byggnad från en liten ort i Härnösands kommun. Räddningstjänst och polis anländer ca 20 minuter efter och kan konstatera att villan är övertänd. Ingen befaras finnas i fastigheten i nuläget. En anmälan kommer upprättas men i skrivande stund är brottsrubriceringen oklar.

Uppdaterad 07:03 (av kommunikatör Elisabeth Glaas)

23:22 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Nacksta. Då misstanke uppstår om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika tas han med för provtagning. En anmälan gällande misstänkt drograttfylleri upprättas.

00:42 Trafikbrott, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Sundsvall. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort och han misstänks för grov olovlig körning. Förhör hålls och anmälan upprättas.

00:50 Skadegörelse, Härnösand
Polis beordras till en adress i Brännan på grund av att okända personer har utsatt ett fönster för skadegörelse så glaset gått sönder. Inga misstänkta är kvar på plats. Polis håller förhör och upprättar anmälan gällande skadegörelse.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra