Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Sundsvall, Stenstan, Ånge, Hallsta, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

Västernorrland, Sundsvall, Stenstan, Ånge, Hallsta, Västernorrland län, Västernorrlands län

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. Polisen har kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

I övrigt:

Kl 01:33, Sundsvall

En man har blivit misshandlad på en restaurang i Stenstan. Polis beordras till platsen. Förhör hålls och anmälan upprättas. 

kl 02:14, Sundsvall

Bilist stoppad för kontroll. Föraren misstänks för drograttfylleri, narkotikabrott (eget bruk), grov olovlig körning och brott mot knivlagen. 

Bilen omhändertas med stöd av trafikbrottslagen 7§. Det innebär att ett fordon som använts vid brott får förklaras förverkat, om det behövs för att förebygga fortsatt sådan brottslighet och förverkandet inte är uppenbart oskäligt.

Kl 06:29, Ånge

Trafikolycka på riksväg 83 i Hallsta. Enligt initiala uppgifter är en lastbil och personbil inblandade i olyckan som inträffat vid en korsning. Förarna uppges vara ute ur fordonen. Oklart om någon är skadad. Uppdatering kl 07:57: Inga personskador, endast materiella skador.

Mest läst av andra