Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Västernorrlands län, en sammanfattning av nattens händelser.

Västernorrlands Län, Kramfors, Sundsvall, Granloholm, Sollefteå, Västernorrland län, Västernorrlands län

En natt med få inkomna ärenden. Här följer ett urval av händelser mellan klockan 22.00-07.00.

22.20 Narkotikabrott, Kramfors, Väja
En polispatrull anträffar en man i 30-årsåldern som visar tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen medtas för kroppsbesiktning (provtagning) och en anmälan om ringa narkotikabrott upprättas.

00.26 Skadegörelse, Sundsvall, Granloholm
Polis skickas till en adress i Granloholm där en man springer omkring utomhus och stökar. Han ska bland annat ha försökt ta sig in i en lägenhet där han inte är hemmahörande, slagit mot några brevlådor och kört en crossmotorcykel. En patrull anträffar mannen, som är i 35-årsåldern, och omhändertar honom enligt LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer m.m.) då han bedöms vara i sådant skick att han utgör en fara både för sig själv och för andra. En anmälan om skadegörelse, ofredande, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott har därtill upprättats.

02.49 Trafikbrott, Sollefteå, Näsåker
En polispatrull utfärdar en ordningsbot (böter) till en förare vars bil var belagd med brukandeförbud.

05.34 Motorfordon anträffat stulet, Sundsvall, Norrmalm
Samtal från en yrkesförare som tror sig ha anträffat en stulen personbil. Bilen visade sig också ha anmälts som stulen tidigare under natten. Polisen har försökt kontakta ägaren, men inte fått tag i denne. Bilen har därför bärgats till polisens uppställningsplats i väntan på kontakt med ägaren.

Mest läst av andra