Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrlands Län, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natten i Västernorrlands län

Västernorrlands Län, Västernorrland län, Västernorrlands län

23:17, Kramfors
Grov misshandel

En man har blivit misshandlad i en fastighet i centrala Kramfors. Den misshandlade mannen förs med ambulans till Sollefteå sjukhus. Ett tillhygge har använts. En man i 25 års åldern grips på platsen.

00:54 Birsta
Stöld

Larm inkommer om en pågående stöld i en butik och flertalet polispatruller skickas till platsen. Gärningsmännen har lämnat platsen men tre män kan gripas i en bil ett par kilometer från platsen.

(Följande uppdateringar skrivna av kommunikatör Marie Andersson):

02:43 Korsta, Sundsvall

Polis kontaktas med anledning av ett pågående inbrottsförsök i en fastighet. Personer ses därefter lämna platsen.

Polis påträffar en misstänkt man några minuter senare. Han misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Han misstänks också för brott mot knivlagen och försökt till stöld genom inbrott.

Kl 03:09 Kronholmen, Härnösand

Flera personer hör av sig till polisen angående ungdomar som spelar hög musik i en bil. Polispatrull åker till platsen och pratar med ungdomarna. De får en tillsägelse.

Kl 04:02 Timrå

Polis kontaktas med anledning av misshandel. En man grips en stund senare, misstänkt för att ha misshandlat en kvinna.

Åklagare fattar senare beslut om att anhålla mannen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra