Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrlands Län, Sollefteå, Matfors, Sundsvall, Örnsköldsvik, Borgsjö, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Västernorrlands län, ett urval av nattens händelser.

Västernorrlands Län, Sollefteå, Matfors, Sundsvall, Örnsköldsvik, Borgsjö, Västernorrland län, Västernorrlands län

22.02
Sollefteå: En kvinna i 55-årsåldern envarsgripen för ringa stöld i butik. Polispatrull har varit på platsen för förhör samt för att upprätta en anmälan.

22.15
Matfors: En person ringer in med anledning av att han påträffat ett skadat rådjur inne i Matfors. En eftersöksjägare kallas till platsen och återkopplar efter en dryg timme att han hittat flera spår samt sett rådjur som rör sig i området för att äta äpplen. Han ser dock inget som är skadat. Beslut tas om att avvakta fler eventuella inringare.

22.16
Sundsvall: Polispatrull stoppar en bil med en minderårig förare. En anmälan om olovlig körning upprättas.

23.02
Örnsköldsvik: Polispatrull stoppar en äldre man som kört i fel färdriktning på E4:an. Mannen bedöms inte lämplig att köra bil varför han får sitt körkort omhändertaget.

06.42
Borgsjö E14: Personbil som kört på ett rådjur. Inga personskador ska ha uppstått, inte heller bilen ska ha fått några skador. Rådjuret ska ha lämnat platsen och det är oklart om det skadats. En eftersöksjägare är kallad till platsen för att leta efter det.

Mest läst av andra