Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrlands Län, Härnösand, Gådeåstaden, Sollefteå, Storgatan, Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Västernorrlands län, en sammanfattning av nattens och morgonens händelser.

Västernorrlands Län, Härnösand, Gådeåstaden, Sollefteå, Storgatan, Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län

En natt och morgon med få händelser att rapportera om mellan klockan 00.00-09.00.

00.29
Härnösand, Gådeåstaden: Polis larmas till en adress där en man och en kvinna bråkat. Patrullerna håller förhör med dem båda och det slutar med en anmälan om olaga hot, misshandel och övergrepp i rättssak.

01.38
Sollefteå, Storgatan: Inbrott i restaurang. Krossad ruta på entrédörr och larm som gått och kallat väktare till platsen. Polis kommer till platsen för en brottsplatsundersökning samt förhör med ägaren. Det konstateras att det är ett fullbordat inbrott och att det har tillgripits kontanter och vinflaskor.

02.07
Örnsköldsvik, Åte E4: Mindre lastbil som kört i diket. Två personer färdades i den och en av dem klagade på smärtor i ryggen. Föraren förs till sjukhus och polis har varit där och hållit förhör. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott har upprättats.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra